Turkmenistan

Individuele voorbeeldreizen in Turkmenistan

Ashgabat new city, Turkmenistan

8 dagen – kennismaking met het land – licht avontuurlijk

Turkmenistan in Vogelvlucht

In acht dagen kunt u de belangrijkste hoogtepunten van Turkmenistan bezoeken middels dit programma. U reist vanuit Ashgabat naar het Kopet Tag gebergte, naar de cultuurschatten van Konye Urgench, de noch immer brandende Darwaza gaskrater, de opgravingen bij Merv en natuurlijk de hoofdstad Ashgabat zelf. Kosten vanaf €1.090-1.170 p.p. bij 4-2 personen.

LEES MEER

Kopetdag Gebergte in Turkmenistan

15 dagen – avontuurlijk – door het hele land

Rondreis Turkmenistan Compleet

Letterlijk alle hoeken van Turkmenistan bezoekt u op deze reis. En natuurlijk ook het binnenland. Naast de hoofdstad Ashgabat reist u naar Turkmenbashi en Yangikala in het westen, Dashoguz en Konye Urgench in het noorden, Mary en Merv in het zuiden en het Kugitang gebergte in het oosten. Prijzen vanaf €1.930-2.260 p.p. bij 4-2 personen.

LEES MEER

Kamperen bij Yangikala Canyons, Turkmenistan

10 dagen – off road – avontuurlijk – kamperen

Woestijnlandschappen van Turkmenistan

Een grotendeels off-road avontuur per 4WD door het westelijk deel van Turkmenistan, met onderweg vijfmaal kamperen. U komt behalve het plattelandsleven tegen een nog brandende gaskrater, archeologische opgravingen en zult een dag relaxen in een resort aan de Kaspische Zee! Uiteraard staat ook de hoofdstad Ashgabat op het programma. Kosten vanaf €1.390 p.p. bij 4 en2 personen.

LEES MEER

Romantisch diner bij de Darwaza krater, plus veel andere tour mogelijkheden

Touropties rondom festivals voor paarden, tapijten en het Perzische Nieuwjaar!

Op deze pagina’s bieden wij een aantal voorbeeldprogramma’s aan in Turkmenistan. Uiteraard zijn er veel meer mogelijkheden. Bijvoorbeeld een trip naar het festival voor het Turkmeense racepaard ‘Ahalteke’ (april), of naar de nationale dag van het tapijt (mei). En tenslotte naar de festiviteiten rondom het Perzische Nieuwjaar ‘Navruz’ (maart).

LEES MEER