Kirgizië

Individuele voorbeeldreizen in Kirgizië

Yurtkamp bij het Son Kul meer in Kirgizië

15 dagen – avontuurlijk – door het hele land

Avontuurlijke rondreis Kirgizië compleet

Een rondreis van 15 dagen naar de belangrijkste hoogtepunten van Kirgizië. Met onderweg om uit te breiden tot 21 dagen! Dat betekent veel natuur, hoge bergen, bergmeren, yurts, homestays en ook historische bezienswaardigheden zoals Burana en het fantastische Tash Rabat. U kunt onderweg zwemmen in het Issyk Kul meer en ook de hoofdstad Bishkek wordt uiteraard bezocht. De ultieme Kirgizië reis en in 2019 zelf getest!

LEES MEER

Resort aan het Issyk Kul meer in Kirgizië

9 dagen – licht avontuurlijk – kennismaking met Kirgizië

Rondje om het Issyk Kul meer

Deze 9-daagse reis is toegankelijk en daarmee ook geschikt voor families. U reist rondom het op 1.500 meter hoogte gelegen Issyk Kul meer, waarin u uiteraard ’s zomers een duik kunt nemen. Verder veel bergen, natuur, wandelen, yurts en optioneel paardrijden. Verblijf onderweg is meestal in homestays en in yurts.

LEES MEER

Trekken in Kirgizië

5 dagen – pittige trektocht – start & finish in Karakol

Vijfdaagse Trektocht vanuit Karakol

Kirgizië is het walhalla voor trektochten; het heeft verschillende gebergten, hoge bergen tot over 7.000 meter, goede gidsen, een veelheid aan uitgewerkte trekking routes, ongerepte natuur maar geen platgetreden paden! Deze voorbeeldtrekking is een programma van vijf dagen in de Tersky Alatau bergen nabij het provinciestadje Karakol.

LEES MEER

Berkutchi Eagle hunter in Kyrgyzstan

Plus veel andere programma’s, van trektochten tot workshops

Wildlife spotten, Festivals, Wintersport, Paardrijden, Culinaire Tours en meer

Op deze pagina’s kunnen we maar een paar mogelijke reisprogramma’s in Kirgizië tonen. Er is nog veel meer mogelijk. Kirgizië is bij uitstek een land om zelf actief te zijn. We geven u hier een aantal mogelijkheden. Schrijft u ons aan voor exacte voorstellen naar uw wensen.

LEES MEER