Kazachstan

Individuele voorbeeldreizen in Kazachstan (meer reizen op www.kazachstanreizen.nl)

Kolsai meren, Kazachstan

15 dagen – licht avontuurlijk – start Almaty finish Astana

Hoogtepunten van Kazachstan

Een individuele rondreis van 15 dagen naar de drie meest populaire regio’s van Kazachstan. U start in Almaty en omgeving, vervolgt naar het historische zuiden en eindigt in de nieuwe hoofdstad Astana. Een mix van afwisselende natuur, platteland en de twee grote steden. Indicatieve kosten vanaf €1.680-2.095 p.p. bij vier-twee personen.

LEES MEER

Charyn Canyon in Kazachstan

8 dagen – licht avontuurlijk – start & finish in Almaty

Afwisseling in en rondom Almaty

Het meest populaire programma in het land, een rondreis langs de natuurlijke hoogtepunten van de provincie Almaty. Variaties vanaf drie dagen zijn mogelijk. Onderweg geniet u van steppe, bergen en bergmeren, een canyon en het plattelandsleven. ’s Zomers komt u onderweg ook de semi-nomaden tegen.
Indicatieve prijzen €875-€1.230 p.p. bij vier resp. twee personen.

LEES MEER

Kazachse steppe

14 dagen – zeer avontuurlijk – start & finish in Almaty

Expeditie naar het Zhongar Gebergte

Een expeditie naar het nog nauwelijks bezochte Zhongar Gebergte in het grensgebied met China. Dit was verboden terrein ten tijden van de Sovjetunie en mede daardoor nog steeds vrijwel ongerept. Het aantal buitenlanders dat hier ooit is geweest is minimaal, u bent hier nog een pionier!
Prijzen op aanvraag.

LEES MEER

Altai gebergte in Kazachstan

14 dagen – zeer avontuurlijk – groepsreis & individuele reis

Spirituele reis in het Altai Gebergte

Ons meest bijzondere programma, in het afgelegen Altai gebergte in het noordoosten van Kazachstan. Individuele reis met mogelijkheid tot samenstelling van internationale groepen. Met Engelssprekende gids. Let wel, dit is een avontuurlijke reis zonder veel comfort onderweg!
Prijzen op aanvraag.

LEES MEER