Kazachstan

Individuele voorbeeldreizen in Kazachstan

15 dagen – licht avontuurlijk – start Almaty finish Astana

Hoogtepunten van Kazachstan

NIEUW in 2019! Een individuele rondreis van 15 dagen naar de drie meest populaire regio’s van Kazachstan. U start in Almaty en omgeving, vervolgt naar het historische zuiden en eindigt in de nieuwe hoofdstad Astana. Een mix van afwisselende natuur, platteland en de twee grote steden. Kosten vanaf €1.240-1.750 p.p. bij vier-twee personen.

LEES MEER

8 dagen – licht avontuurlijk – start & finish in Almaty

Natuurlijke Ring Almaty Provincie

Het meest populaire programma in het land, een rondreis langs de natuurlijke hoogtepunten van de provincie Almaty. Variaties vanaf drie dagen zijn mogelijk. Onderweg geniet u van steppe, bergen en bergmeren, een canyon en het plattelandsleven. ’s Zomers komt u onderweg ook de semi-nomaden tegen.
Prijzen €695-€995 p.p. bij vier resp. twee personen.

LEES MEER

14 dagen – zeer avontuurlijk – start & finish in Almaty

Expeditie naar het Zhongar Gebergte

NIEUW IN 2019! Een expeditie naar het nog nauwelijks bezochte Zhongar Gebergte in het grensgebied met China. Dit was verboden terrein ten tijden van de Sovjetunie en mede daardoor nog steeds vrijwel ongerept. Het aantal buitenlanders dat hier ooit is geweest is minimaal, u bent hier nog een pionier!
Prijzen €1.680-2.470 p.p. bij vier-twee personen.

LEES MEER

14 dagen – zeer avontuurlijk & spiritueel- groepsreis

Spirituele reis in het Altai Gebergte

NIEUW IN 2019! Ons meest bijzondere programma, in het afgelegen Altai gebergte in het noordoosten van Kazachstan. Let op, dit is een groepsreis met vaste data, namelijk 8 – 21 juli, 21 juli – 3 augustus en 2-15 augustus. De groepen worden internationaal samengesteld en er is altijd een Engelssprekende gids bij aanwezig.
Prijzen vanaf €950 p.p. indicatie.

LEES MEER