Over mij

Over ons

Historie
Mijn naam is Ardjan Langedijk en ik ben eigenaar van de eenmanszaak Kazachstan Specialist. Hieronder vallen de ‘merknamen’ Kazachstan Reizen, Oezbekistan Reizen, Centraal-Azië Reizen en Wit-Rusland Reizen.
Van 1998-2001 heb ik in Kazachstan gewoond en nog steeds bezoek ik het land ieder jaar, plus een ander Centraal-Aziatisch land. Om nieuwe routes samen te stellen en te verkennen, en om contacten met de lokale partners te onderhouden.
In 2006 richtte ik Kazachstan Specialist op en startte met Kazachstan Reizen. Vanaf 2013 biedt ik tevens reisprogramma’s aan in de overige Centraal-Aziatische landen (Oezbekistan, Kirgizië, Turkmenistan en Tadjikistan).
In november 2015 is Wit-Rusland toegevoegd als reisbestemming en eind 2019 volgen – op die website – reisprogramma’s in Oekraïne.

Concept
Ik bied maatwerkreizen aan in Centraal-Azië, de op deze website getoonde reizen zijn voorbeelden van aanbevolen routes. Daarnaast vindt u een klein aantal groepsreizen met een bijzonder thema.

Hoe werkt het indien u met ons op reis zou willen gaan, of eerst een offerte wilt opvragen?
In principe krijgt u met mij te maken wanneer u een aanvraag doet, per mail, aanvraagformulier of telefoon. In het hoogseizoen werk ik samen met free-lance specialisten. Dat zijn mensen die in Centraal-Azië hebben gewoond of wonen, en die u goed kunnen helpen met uw aanvraag.
Daarnaast heb ik partnerbedrijven in alle Centraal-Aziatische landen die de uitvoering van uw reis voor hun rekening zullen nemen.
Indien u een persoonlijke afspraak wilt maken om een reisplan op te stellen en te bespreken is dat ook mogelijk. Neemt u dan contact met mij op.

Kazachstan Specialist is aangesloten bij het GGTO Garantiefonds, en tevens bij de VvKR branche-organisatie, waarvan ik één van de oprichters ben.

Ardjan LangedijkEigenaar