Over ons

Over ons

Concept
Wij bieden individuele reisprogramma’s aan in Oezbekistan en in de Centraal-Aziatische buurlanden. Plus een klein aantal groepsreizen die internationaal worden samengesteld en uitgevoerd met lokale begeleiding.
De op deze website getoonde reizen zijn voorbeelden van aanbevolen routes. U kunt daarnaast ook een eigen programma samenstellen, of samen met ons een programma aanpassen aan uw wensen.

Historie
Ardjan Langedijk is eigenaar van Oezbekistan Reizen (sinds 2013), alsmede van Kazachstan Reizen (sinds 2006) en Wit-Rusland Reizen (sinds 2015).
Tussen 1998 en 2001 woonde hij in de vroegere Kazachstaanse hoofdstad Almaty. Daar heeft hij onder meer reizen in het land zelf georganiseerd voor de lokale expats.
Na terugkeer in Nederland organiseerde hij reizen naar Kazachstan voor vrienden en bekenden. In 2006 richtte hij Kazachstan Reizen op en in 2013 volgden reisprogramma’s en websites ook voor de overige vier Centraal-Aziatische republieken, namelijk Oezbekistan, Kirgizië, Tajikistan en Turkmenistan.

Ardjan LangedijkEigenaar