Aktau - Ashgabat - Avontuur

Aktau - Ashgabat - Avontuur

Avontuur, afwisseling en veel kilometers, dat is de kern van deze reis. De route Aktau-Turkmenbashi heeft nog vrijwel geen buitenlander gezien, net als de canyons buiten Turkmenbashi. U ervaart het leven op het platteland van Turkmenistan, de leegten en onaardse landschappen.
Ook op het programma staan excursies naar de beruchte gaskrater van Darwaza en de historische plaatsen Konye Urgench en Merw, alsmede (uiteraard) de hoofdstad Ashgabat met haar opzienbarende moderne architectuur.

Bekijk foto's van deze reis

Kort dagprogramma

Dag Omschrijving Dagafst.
Dag 1 Van Aktau tot Turkmenbashi 850 km
Dag 2 De krijtrotsen van Yangikala 400 km
Dag 3 Rustige start, naar Ashgabat en Darwaza 280 km (ex. vlucht)
Dag 4 De historische schatten van Konye Urgench 390 km
Dag 5 Ashgabat Ashgabat 50 kms
Dag 6 Retour naar Mary & Merw 100 km (ex. vluchten)
Dag 7 De terugreis


Javascript is required to view this map.

Reisinformatie uitgebreid

Reistitel: Aktau - Ashgabat - Avontuur
Lengte programma: 7 dagen
Aantal personen: Vanaf twee personen
Groeps- of indiv. reis: Individuele reis
Vaste vertrekdata: n.v.t.
Totaal afgelegde afstand route: ong. 1.770 km
Accommodatie: hotel(5x), kamperen (1x)
Vervoer: 4WD, auto, minibus, vliegtuig
Inbegrepen: tweemaal accomodatie in **** hotels in tweepersoonskamer en incl. ontbijt , drie maal in *** hotels en eenmaal in een tent, één diner, services van chauffeurs voor alle genoemde transfers, binnenlandse vluchten Almaty-Mary-Ashgabat, Turkmenbashi-Ashgabat en Dashoguz-Ashgabat, visa ondersteuning, registratie bij aankomst, water uit flessen onderweg en transfer Aktau-grens Turkmenistan
Niet inbegrepen: Kazachs visum, verblijf in Aktau,Turkmeens visum, Engelstalige gids, entreegelden voor musea en bezienswaardigheden zoals genoemd in het programma, maaltijden m.u.v. één diner
Prijs: vanaf €995 p.p. bij zes personen (onderstaand meer prijsinfo) indicatie
Comfort:
2
Zwaarte:
3
Opmerkingen: (prijzen zijn indicaties; bij uw aanvraag zal een aktuele prijs worden berekend). Prijs bij twee personen is €1.295 p.p., bij vier personen €1.095 p.p. Prijzen incl. Engelssprekende gids & entreegelden zijn bij twee, vier en zes personen resp. €300, €230 en €280 p.p. hoger. Voor andere groepsgroottes schrijft u ons svp aan. Toeslag voor eenpersoonskamer: €160 in totaal. Kosten voor het Turkmeense visum, indien verkregen aan de landsgrens met Kazachstan, zijn 57 USD maar afhankelijk van de nationaliteit en kunnen wijzigen. Daarnaast dient een migratie-belasting van 12 USD te worden betaald.
Seizoenen:
Lente
Zomer
Herfst
Gebieden:
Thema's: