Reiskalender 2019

Reiskalender 2019

laatste wijziging 25.02.2019

De links in de reiskalender kunnen ook verwijzen naar onze website www.kazachstanreizen.nl, voor zover het betreft groepsreizen in Kazachstan.

Het is mogelijk om uw eigen, individuele reis in de reiskalender op te nemen. Voorwaarde is dat de reis door u is geboekt. Indien medereizigers worden gevonden zult u een vooraf bekendgemaakte korting op uw reis ontvangen.

april
19-23 april, vijfdaagse reis naar de Marathon van Almaty. Deelname aan de hele- of halve marathon is niet verplicht. Open aantal deelnemers, doorgang gegarandeerd.

mei
5-11 mei, zevendaagse reis naar de Ultra-Trail Running Event bij Almaty. Deelname aan de Running Event is niet verplicht. Open aantal deelnemers, doorgang gegarandeerd. (Data onder voorbehoud).

12-25 mei, Hoogtepunten van Kazachstan, 14-daagse reis naar Almaty, Astana en het Zuiden, 6-10 deelnemers.

12-23 mei, 12-daagse Wildernisreis in Centraal-Kazachstan op zoek naar de Saiga antilope en andere flora en fauna. 5-7 deelnemers slechts, wees er snel bij!

juni
1-9 juni, negendaagse Ruimtevaartreis naar Moskou o.l.v. Jakob Terweij. 6-15 deelnemers.

7-21 juni, Hoogtepunten van Kazachstan, 15-daagse reis naar Almaty, Astana en het Zuiden, 6-10 deelnemers, Nederlandstalig begeleid.

juli
2-7 juli, zesdaags programma naar de Sojoez-lancering MS-13 vanaf Baikanoer o.l.v. Jakob Terweij. Maximum aantal deelnemers is 20. Let op, reisdata zullen wijzigen als de lanceerdatum wordt aangepast. Start en finish in Astana.

september
8-21 september, Hoogtepunten van Kazachstan, 15-daagse reis naar Almaty, Astana en het Zuiden, 6-10 deelnemers. Nederlandstalig begeleid. Eerste twee boekingen.