Over ons

Over ons

Concept
Centraal-Aziƫ Reizen biedt reisprogramma's aan in Oezbekistan, Kirgiziƫ, Turkmenistan en Kazachstan, en helpt u bij het samenstellen van uw reis. Ons netwerk van uitstekende en betrouwbare lokale tour operators is onze kracht.

De meeste van onze programma's zijn kort en kunnen gezien worden als modules die eenvoudig met elkaar kunnen worden gecombineerd. Tevens bieden wij een aantal groepsreizen aan met vaste vertrekdata, in samenwerking met partners in binnen- en buitenland.
Alle programma's kunnen worden aangepast aan uw persoonlijke voorkeuren. Ook kunt u uw eigen programma samenstellen - wij helpen u graag daarbij.

Historie
Ardjan Langedijk is eigenaar van Centraal-Aziƫ Reizen.
Tussen 1998 en 2001 woonde hij in de vroegere Kazachstaanse hoofdstad Almaty. Daar heeft hij ondermeer reizen in het land zelf georganiseerd voor de lokale expats.

Na terugkeer in Nederland organiseerde hij reizen naar Kazachstan voor vrienden en bekenden. In 2006 richtte hij Kazachstan Reizen op en in 2013 volgde Centraal-Aziƫ Reizen, dat meer programma's aanbiedt in drie andere Centraal-Aziatische landen, namelijk Oezbekistan, Kirgiziƫ en Turkmenistan.

In 2015 is Wit-Rusland toegevoegd aan het rijtje landen, zoe www.wit-ruslandreizen.nl.